Consiliere profesională pentru bursierii sociali ai UAV

  de Special Arad | 28 January 2022, 8:08 PM | Educaţie

  0

  Bursierii sociali din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad au beneficiat de o sesiune specială de pregătire în ceea ce privește orientarea și consilierea lor profesională. Proiectul „Măsuri integrative pentru tranziția studenților pe piața muncii” a creat oportunitatea ca, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul UAV, tinerii din categorii dezavantajate să aibă acces la toate informațiile și instrumentele care le pot facilita integrarea pe piața muncii.

  Project-work-ul organizat în cadrul acestui proiect a oferit tinerilor resursele ce pot fi folosite pentru a-și crește șansa la un loc de muncă în domeniul studiat.

  Beneficiarii acestui proiect sunt studenții. Toate acțiunile și măsurile cuprinse în proiect sunt gândite pentru a facilita accesul studenților pe piața muncii. Ceea ce ne dorim, ca și universitate, este ca absolvenții noștri să-și găsească repede un loc de muncă în domeniul studiat. Ne bucurăm când asemenea proiecte deschid noi oportunități în acest sens și cresc șansele studenților de a se integra cât mai repede pe piața muncii ” a precizat rectorul UAV, Ramona Lile.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.