miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Conferințe despre artă electronică, despre evoluția spirituală a copiilor și șlagăre de altădată, la „Nocturna bibliotecii” la Arad

  de Special Arad | 27 septembrie 2022, 12:40 PM | Cultură

  0

  Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol” Arad marchează și în acest an evenimentul național „Nocturna bibliotecilor” (numit în trecut „Noaptea Bibliotecii”), în seara de vineri (30 septembrie) spre miezul nopții (1 octombrie).

  Evenimentele nocturne ale bibliotecii arădene încep la ora 18, cu Masa Rotundă „Post-Educația”, invitată specială fiind Christl Baur, directoarea festivalului Ars Electronica din Linz, Austria (mai multe detalii, aici), eveniment din cadrul programului cultural „Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2023”. Între orele 20:00 – 21:30, urmează un program special pentru copii, „Povești cu Miha și Georgi”, după care Conferința „Despre evoluția spirituală a copiilor și tinerilor. Strategii de abordare” cu preotul Vlad-Sergiu Sandu, iar de la ora 22:30, un program muzical, „Șlagăre de altădată” (Angela Similea, Corina Chiriac, Mirabela Dauer etc.) cu Laura Roșu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.