miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  Conferință pentru suflet și minte la UAV

  de Special Arad | 15 aprilie 2024, 5:47 PM | Educaţie

  0

  𝐀𝐫𝐡𝐢𝐝. 𝐋𝐞𝐜𝐭. 𝐔𝐧𝐢𝐯. 𝐃𝐫. 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐚𝐜𝐡𝐞, specialist în neuroștiințe și teologie va conferenția la Arad.

  Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad este partener al conferinței „Educație pentru viața de mâine”  susținută de 𝐀𝐫𝐡𝐢𝐝. 𝐋𝐞𝐜𝐭. 𝐔𝐧𝐢𝐯. 𝐃𝐫. 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐚𝐜𝐡𝐞, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității „Al. I. Cuza” Iași, expert în formare, neuroștiinte și teologie, realizator al emisiunii „Lumina Celui Nevăzut” la Trinitas TV.

  Evenimentul, organizat de Școala Gimnazială „Sfântul Ierarh Nicolae” Arad, Asociația Social Educativă „Filologos”, Asociatia AtelieR de Cuvinte și Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad va avea loc marți, 23 aprilie, de la orele 18.00 în Complex M al UAV (str. Elena Drăgoi nr.2).

  Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

  „Conferința este un eveniment în care învățătorii, profesorii dar mai ales  părinții pot aprofunda câteva perspective privind un parcurs școlar edificator al elevilor având ca fundamente:  caracterul, virtuțiile intelectuale, compasiunea și pot înțelege importanța scrisului de mână în dezvoltarea creierului”, relatează Giorgiana Elena Popan, coordonatorul evenimente culturale și educaționale al Școlii Gimnaziale „Sf. Ierarh Nicolae” Arad, cadru didactic la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială a UAV.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.