Conferință internațională la UAV

  de Special Arad | 26 mai 2019, 3:48 PM | Educaţie

  0

  A 8-a ediție a Simpozionului Internațional „Research and Education in an innovation Era” a avut loc la finele săptămânii la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Au participat profesori și cercetători din Estonia, Italia, Portugalia, Turcia, Ungaria, Albania, Polonia, precum și din centre universitare din țară.

  Deschiderea evenimentului în prezența invitaților din țară și străinătate, precum și a reprezentantului Universității „Vasile Goldiș” din Arad, prorectorul UVVG, conf.univ.dr. Andrei Anghelina, a avut loc în sala festivă din Complexul M al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Lucrările pe secțiuni s-au desfășurat, pe parcursul întregii zile,  în cadrul fiecărei facultăți.

  „Sunt convinsă că anul acesta, la fel ca în ceilalți ani, lucrările prezentate au fost deosebit de interesante și fiecare a plecat îmbogățit cu noi informații, cu idei pentru noi proiecte de cercetare și, de ce nu, cu bucuria întâlnirii cu personalități ale științei și educației”, a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.