Conducerea județului Arad intră în autoizolare! COVID-ul a lovit în PNL, iar Cionca, Bîlcea și Falcă au fost la București

  de Lucian Dănilă | 13 martie 2020, 12:39 PM | Coronavirus | Știri Arad

  11

  Vestea că unul dintre senatorii PNL a contractat virusul COVID 19 are efecte și la Arad. La începutul săptămânii, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, dar și Gheorghe Falcă, Răzvan Cadar, vicepreședinte al CJ Arad, și alți arădeni au participat la ședința Biroului Permanent Național al PNL, acolo unde a fost și senatorul Vergil Chițac.

  Motivul participării a fost validarea candidaturii lui Sergiu Bîlcea la funcția de primar al Aradului. Astfel, din informațiile noastre, toți cei care au participat la această ședință urmează să stea timp de 14 zile în autoizolare.

  Fotografia de mai sus este chiar după evenimentul care a avut loc luni la București.

  Ludovic Orban a anunțat decizii de ultimă oră în PNL după ce senatorul liberal Vergil Chițac a fost infectat cu coronavirus. Astfel, Orban a anunțat că toți liderii PNL din Biroul Permanent Național se vor izola la domiciliu, la fel ca și el și toți miniștrii, și vor fi testați pentru coronavirus. Orban a mai spus că le va cere și tuturor senatorilor PNL să se izoleze. De asemenea, delegația PNL nu va participa la negocierile de la Cotroceni cu președintele Iohannis.

  Orban a spus că se va izola la Vila Lac 1, reședința oficială a premierului, și va coordona de acolo activitatea guvernamentală.

  Senatorul Vergil Chițac e pozitiv pentru coronavirus

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.