Conducerea Centrului Municipal de Cultură a anulat proiecțiile la Cinema Arta

  de Special Arad | 10 martie 2020, 1:49 PM | Coronavirus | Cultură

  0

  Având în vedere contextul epidemiologic și în acord cu măsurile luate deja de autorități pentru evitarea răspândirii noului virus, Cinema Arta anulează voluntar proiecțiile programate în această săptămână.

  “Având în vedere contextul epidemiologic și în acord cu măsurile luate deja de autorități pentru evitarea răspândirii noului virus, conducerea Centrului Municipal de Cultură face următoarele precizări:

  Sala Cinema Arta are capacitate sub 200 de locuri, deci nu se impune avizul Direcției de Sănătate Publică pentru desfășurarea proiecțiilor. Chiar și în aceste condiții conducerea Centrului Municipal de Cultură a luat decizia de a anula proiecțiile programate în această săptămână la Cinema Arta, și anume proiecțiile din 13 și 14 martie 2020. La începutul săptămânii viitoare, în funcție de evoluția situației, se va discuta posibilitatea reluării proiecțiilor sau menținerea deciziei. Facem precizarea că s-a luat această hotărâre pentru că avem în prim plan siguranța spectatorilor noștri”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.