Conducerea Aeroportului Arad anunță zboruri pentru o nouă destinaţie de vacanţă: Tunisia, începând cu iunie 2020, în fiecare miercuri

  de Special Arad | 26 noiembrie 2019, 3:30 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Comunicat. Arădenii vor avea parte şi în vara anului viitor de vacanţe în Tunisia. Este vorba despre o cursă săptămânală – în fiecare miercuri – spre această destinaţie exotică. Anunţul a fost făcut astăzi de către Răzvan Cadar – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, într-o conferinţă de presă la care au luat parte Ovidiu Moşneag – directorul Aeroportului, Haithem Souani – directorul Amara Tour, Raja Amarr – director al Oficiului Naţional de Turism din Budapesta şi Iulia Şandru – commercial manager Amara Tour.

  Primul zbor va fi pe data de 10 iunie 2020, iar ultimul va fi programat în data de 23 septembrie 2020. „Ne dorim să extindem destinaţiile spre care arădenii vor călătorii cu plecare de pe Aeroportul Arad. Ne bucură faptul că am început această colaborare cu firma Amara Tour, unul dintre tour operatorii cu multă experienţă în domeniul turismului, care va pune la dispoziţia arădenilor un charter de 76  de locuri spre Tunisia. Este un bun început, care ne dă încredere că această colaborare va fi una de succes, ce va continua cu zboruri de vacanţă spre una dintre cele mai populare locaţii: Grecia”, a declarat Ovidiu Moşneag, directorul Aeroportului Internaţional Arad.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.