Doi condamnați la închisoare, prinși încercând să fugă prin vama Nădlac 2

  de Special Arad | 26 iunie 2017, 1:37 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad. Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat două persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare.

    În data de 23.06.2017, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Sandu P., în vârstă de 59 de ani, din judeţul Brăila.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiunii de lovire, vătămare corporală sau culpă şi are de executat o pedeapsă de 6 luni.

  În data de 26.06.2017, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Ionuţ S., în vârstă de 33 de ani, din judeţul Vrancea.

  Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile din Luxemburg, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, contra proprietăţii, contra persoanei şi infracţiuni economice şi financiare.

   În ambele cazuri, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.