Condamnat din Tauț, închis la Penitenciarul Arad

  de Special Arad | 15 mai 2017, 1:52 PM | Ineu | Știri Arad | Tauţ | Urmăriți

  0

  La data de 13 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei ai Postului de Poliție Tauț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

  Mandatul a fost emis la data de 11 mai, de magistrații Judecătoriei Ineu, pe numele unui bărbat de 36 de ani, din Tauț, care are de ispășit o pedeapsă de 1 an, 2 luni și 20 de zile cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.