Concursul județean de poezie „reStart literar” ajunge la ediția a II-a

  de Special Arad | 31 iulie 2019, 12:43 PM | Cultură

  0

  Concursul Județean de poezie „reStart literar” este un proiect cultural judeţean, iniţiat şi organizat de către Centrul Cultural Judeţean Arad şi se va desfăşura în perioada 1 august – 15 septembrie 2019. Prin acesta, organizatorii îşi propun să lanseze o provocare de creativitate pentru elevi, în vederea motivării și susținerii talentului literar al acestora.

  Fără o tematică anume, concursul este structurat pe două categorii de vârstă: sub 14 ani și 14-20 de ani.

  Competitorii declaraţi câştigători vor fi publicaţi într-o antologie de poezie şi selectaţi pentru a participa la un atelier de scriere creativă, coordonat de scriitori consacraţi din România.

  Anul trecut, la prima ediție a evenimentului, au participat câteva sute de elevi din școli ale județului, în jur de 30 dintre aceștia fiind publicați în antologia apărută la finele anului trecut.

  Regulament, anexe şi mai multe detalii, pe www.ccja.ro/category/restartliterar/.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.