Concursul de canotaj academic „Cupa Mureș” a ajuns la ediția a 64-a!

  de Special Arad | 22 septembrie 2014, 10:20 AM | Sport

  0

  Concursul de canotaj academic „Cupa Mureș 20014 a ajuns la respectabila etate de 64 de ani.
  „Incheierea sezonului nautic a prilejuit si in acest an organizarea concursului traditional Cupa Mures la canotaj academic. In afara de echipa clubului Vointa Arad, au mai evoluat canotori de la trei cluburi timisorene. Fiind un concurs de viteza, pe distanta de 450 m, startul s-a dat la piciorul podului Decebal cu sosire in dreptul pontonului de la baza nautica Vointa Arad. S-au acordat medalii si diplome, iar castigatorilor la simplu fete si simplu baieti li s-a acordat cate o cupa cu acelasi denumire cu concursul. Deasemenea, a fost premiat cel mai tanar concurent aradean, Mladin Virgil in varsta de 12 ani, si cel mai activ sportiv Jidoi Florin in varsta de 13 ani, care este legitimat atat la sectia de canotaj cat si la sectia de ciclism al clubului Vointa. Evenimentul s-a incheiat cu o masa comuna cu toti participantii ocazie cu care s-a servit gulasul canotorilor preparat la fata locului” – transmite Peloc Mateiu, președintele ACS Voința Arad.
  În atașament, aveți tabelele cu rezultatele oficiale ale concursului.
  Foto: Bulzan Radu (Clubul Voința)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.