sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Funcția de adjunct a IPJ Arad rămâne vacantă. Singurul candidat înscris pentru ocuparea funcției a căzut proba interviului

  de Ioana Costaș | 27 iulie 2023, 2:12 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Concursul pentru ocuparea funcției de adjunct în cadrul IPJ Arad a avut loc astăzi, 27 iulie, la sediul Poliției Române. Singurul candidat înscris la concurs, comisarul șef Flavius Socaciu, șeful Poliției Orașului Nădlac, nu a trecut proba interviului, fiind declarat respins. Ofițerul nu a reușit să obțină nota minimă necesar – 7 – pentru ocuparea funcției.

  Nota obținută de comisarul șef fiind 3.93.

  Cel mai probabil, în viitor, va fi organizat un nou concurs pentru ocuparea acestei funcții. Rămâne de văzut cine se va înscrie, dacă se va înscrie, având în vedere că și acum s-a înscris un singur candidat, semn că funcția nu pare a fi râvnită.

  Din anul 2019, una dintre cele două funcții de adjunct a IPJ Arad a fost ocupată doar prin împuternicire, iar din anul 2020, cea de-a doua funcție a fost ocupată tot prin împuternicire, după ce comisarul șef Nicolae Bătrân s-a pensionat, ofițerul fiind ultimul care a ocupat această funcție în urma unui concurs. Pe rând, cele două funcții de adjunct au fost ocupate, prin împuterniciri de: Florin Vramiță, Cezar Șerbănică, Adrian Șimon, Nicolae Jurcă. Ultimul împuternicit ca adjunct este comisarul șef Florin Turnagiu, venit de la IPJ Timiș, șef Serviciu Rutier. Acesta a fost împuternicit un an de zile pe funcție, aceasta fiind și perioada maximă pentru care un ofițer poate ocupa funcții de conducere, iar după expirarea acestei perioade, Poliția Română a decis împuternicirea lui Turnagiu pe cealaltă funcție de adjunct.

   

  Citește și: Un singur candidat pentru ocuparea funcției de adjunct al IPJ Arad. De la ce Poliție orășenească provine

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.