Comunitatea din Vidra vă invită la un 1 Mai aparte: „Nedeea de la Gorun”

  de Special Arad | 10 aprilie 2019, 4:06 PM | Știri Arad

  0

  Comunitatea din satul Vidra invită iubitorii de tradiții populare românești la un festival special organizat în 1 Mai: „Nedeea de la Gorun”. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei comunei Vârfurile și Complexului Muzeal Arad și va avea loc în 1 Mai, de la ora 13:00, în satul Vidra din județul Arad.

  Festivalul va cuprinde 11 concerte live de muzică populară, ateliere cu lucrări realizate de meșteri și artiști populari, precum și un spectacol artistic al elevilor de la școlile din localitățile Avram Iancu, Vârurile, Gurahonț, Hălmagiu, Hălmăgel și Pleșcuța.

  „Satul românesc înseamnă gospodărie țărănească, dar și Artă și Meșteșug. Patrimoniul cultural al zonei noastre se va face cunoscut la acest festival. Vă invităm să vă bucurați alături de noi!”, spune Iulia Lung, organizatorul principal al festivalului.

  Participarea la eveniment este gratuită.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.