Comunismul a revenit la… Kaufland! Imagini incredibile astăzi de dimineață aproape de Arad (FOTO)

  de Special Arad | 6 decembrie 2017, 6:55 PM | Regional

  1

  Imagine demnă de anii comunismului, în faţa unui magazin Kaufland, unde zeci de oameni au stat miercuri dimineaţa la coadă pentru a cumpăra carne la reducere. O cititoare a cotidianului „Adevărul” a trimis pozele pe adresa redacţiei, arătând că fiecare client poate cumpăra maximum 5 kilograme.

  Miercuri dimineaţa, la Kaufland, a fost ofertă la spată de porc fără os. Pentru a prinde reducerea de la 16,99 lei/kg la 12/99 lei pe kg, zeci de persoane s-au adunat în faţa magazinului Kaufland din Lugoj. Un cititor al „Adevărul” a trimis mai multe fotografii declarând că unele persoane s-au pus la coadă cu o oră înainte de deschiderea magazinului pentru a prinde reducerea la carne, mai ales că în ofertă era specificat că oferta este valabilă în limita stocului şi „vindem în cantităţi destinate exclusiv consumului personal”.

  „Se dau doar 5 kg de persoană. E gata cântărită în pungi de 5 kg. La ora 9.00 e gata tot”, a declarat un lugojean. Jurnaliștii „Adevărul” au solicitat un punct de vedere şi reprezentanţilor Kaufland… Până la ora publicării articolului, Kaufland nu a transmis încă un răspuns.

  SURSA: adevarul.ro

  CLICK AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Adevarul e ca pensionarii au o placere masochista pentru trezitul de dimineata si statul la o coada. Unde mai pui ca e si ditai reducerea de 4 lei si, mai apoi, cine nu isi doreste 5 KG de spata de porc (care probabil expira in 2 zile, de unde si “mega” reducerea) cu care sa umple frigiderul ca sa o poata arunca dupa revelion? De la un punct devine selectie naturala pentru ca deseori se lasa cu certuri, ingheturi, lesinuri si mai apoi ambulante…

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.