vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat USR Arad

  de - | 21 februarie 2017, 1:54 PM | Undeva

  0

  Frustrat pentru eșecul albirii penalilor din propriul partid, PSD caută să se răzbune pe oricine are altă opinie. După deja celebrul caz al amenzilor pentru părinții care și-au dus copiii la miting, a urmat boicotul formațiilor sau artiștilor care au ieșit pentru a protesta în stradă. Alături de conspirația cu multinaționalele care le fură țara, aceștia adoptă sloganul din timpul guvernării Boc: „Ciocu mic! Acum noi suntem la putere”. În Arad, atacurile reprezentanților PSD au vizat societatea civilă sau actorii de la Teatrul de Stat, fapt care nu poate fi justificat cu nimic în opinia noastră.

  Este vădit că PSD nu acceptă democrația, nici ca principiu, nici ca manifestare normală a cetățenilor. Dar să păstreze astfel de atitudini dictatoriale în interiorul partidului lor, acolo unde ele sunt obişnuite. Societatea are dreptul și uneori obligația de a manifesta pentru principiile democratice, în stradă sau oriunde consideră de cuviință. Nimeni nu pune problema într-o societate normală ca cetățenii să nu poată susține liber un punct de vedere. Este doar viziunea unui partid profund antidemocratic şi obiceiul de a ataca şi terfeli imaginea celor care au altă părere.

  În acelaşi timp, răspunsul pentru un astfel de abuz nu poate fi unul identic şi de sens opus. Reprezentanții locali ai PNL participă în acest joc al certurilor politicianiste, din care Aradul şi cetăţenii nu au nimic de câștigat. Cu astfel de atacuri se ocupă în loc să fie interesați de investițiile pentru infrastructura spitalicească sau alte proiecte pentru Arad.

  Nu contează cine e mai bun pizzer sau actor, ci principiile după care ne comportăm la conducerea orașului. Consilierii și parlamentarii nu sunt plătiți să jignească, să ducă în derizoriu oameni şi cariere, ci să-și facă treaba în folosul tuturor celor pe care îi servesc. Pentru PSD şi PNL cetățenii sunt doar contribuabili, nu beneficiari ai politicilor publice, simpli purtători de obligații, nu și de drepturi. Încă o dovadă, dacă mai era nevoie, că nu sunt în stare şi nici nu doresc să se reformeze!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.