marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Traian Igaș, senator PNL Arad

  de - | 12 iulie 2015, 7:19 PM | Undeva

  0

  Senatorul Constantin Traian Igaș a participat zilele trecute la ședința filialei județene a Asociației Comunelor din România, desfășurată la Consiliul Județean Arad.

  „Am dat curs invitației doamnei Letiția Stoian, președintele ACoR Arad, pentru că respect munca celor din administrație. Știu ce greu este să îți faci datoria fiind de multe ori prins între nevoia curentă a cetățeanului și cea a întregii comunități și încercând să împaci ambele părți” declară senatorul arădean.

  Dezbaterile în cadrul ședinței s-au axat pe câteva elemente privitoare la: salarizarea alesului local și a angajaților autorităților locale, anularea plafonului de salarizare pentru că restricționează și reduce calitatea serviciului oferit de către resursa umană angajată în domeniul public, pensionarea aleșilor locali care au deținut funcția de primar, unul sau mai multe mandate.

  „Am toată deschiderea față de propunerile Asociației Comunelor din România, mai ales că eu am avut o colaborare foarte bună și în perioada mandatului de ministru al administrației și internelor. La ședința la care am participat le-am sugerat să apeleze la serviciile unor specialiști în dreptul muncii pentru a putea corela mai bine propunerile lor cu reglementările existente” afirmă senatorul Constantin Traian Igaș.

  Președintele Asociației Comunelor din România, primarul Letiția Stoian le-a mulțumit parlamentarilor Constantin Traian Igaș și Claudia Boghicevici, deoarece au fost singurii care și-au arătat deschiderea față de propunerilor asociației în această etapă. Președintele asociației a menționat faptul că propunerile votate în cadrul ședinței filialei județene vor fi dezbătute și votate în cadrul reuniunii generale a ACoR, reuniune care va avea loc în perioada 19-21 iulie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.