vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Sergiu Vlad, deputat USR Arad

  de - | 8 martie 2018, 12:33 PM | Undeva

  0

  USR Arad trage un semnal de alarmă: deși municipiul alocă sume imense pentru străzi, drumurile pe care circulăm sunt de cea mai proastă calitate.

  Ca de obicei, odată cu venire primăverii, apar și craterele, de-a dreptul imense, în calea șoferilor care circulă pe drumurile din orașul nostru. Situația este generală, fiind afectate atât zonele centrale, cât și cartierele. Singura explicație o reprezintă calitatea slabă a lucrărilor de reparații curente și capitale efectuate de primărie.

  Cu toate acestea, sumele alocate pentru capitolul străzi sunt uriașe: în 2018, vor fi cheltuiți din bugetul local 33,3 milioane de lei pentru lucrări de reparații curente (simple peticiri ale gropilor) și încă 16 milioane de lei pentru reparații capitale la drumuri. Tot din buzunarul arădenilor vor mai pleca 9 milioane de lei pentru rambursarea împrumuturilor luate pentru străzi și transport în comun.

  Sergiu Vlad, deputat USR Arad: „Avem gropi uriașe în centrul orașului, iar în cartiere lucrurile nu stau mai bine. Situația se repetă în fiecare an, deoarece reparațiile sunt făcute superficial, fără respectarea cerințelor tehnologice. Primăria nu pare să fie interesată de calitate, în schimb performează la cantitatea de bani cheltuiți. Cu cele 40 de milioane alocate anul acesta pentru reparații la străzi, se putea construi o autostradă dintr-un capăt în celălalt al Aradului”.

  c

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.