duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Sergiu Clepe, președinte USR Curtici

  de - | 5 martie 2018, 11:30 AM | Undeva

  0

  Uniunea Salvați România are un nou sediu în localitatea Curtici, unde cetățenii pot lua contact cu echipa locală și unde pot fi solicitate audiențe celor doi parlamentari ai USR Arad.

  Organizația locală a USR Curtici a inaugurat, la finele săptămânii trecute, noul sediu aflat pe Bulevardul Revoluției, numărul 49, scara B – parter, în prezența unei delegații a organizației județene Arad din care au făcut parte președintele Vlad Botoș, senatorul Adrian Wiener, deputatul Sergiu Vlad, membri ai biroului județean alături de alți membri și simpatizanți.

  Sergiu Clepe, președinte USR Curtici: ”Începând de astăzi, locuitorii orașului Curtici pot să ne găsească la noul sediu. Aici pot să ne comunice problemele cu care se confruntă în comunitate, iar simpatizanții și cei care vor să devină membri ne pot găsi mai ușor. Totodată, cei care doresc, pot solicita audiențe celor doi parlamentari ai Uniunii Salvați România, Adrian Wiener și Sergiu Vlad. USR Curtici își propune să devină o alternativă serioasă la actuala conducere a orașului, susținând implementarea unor principii precum transparența, profesionalismul și integritatea în administrația publică locală. Dorim să coagulăm în jurul organizației noastre vocile tuturor celor care sunt sătui de actuala clasă politică, de partidele care au condus România în ultimii 28 de ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.