miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Sergiu Bîlcea, vicepreședinte CJA

  de - | 15 iunie 2017, 9:22 PM | Undeva

  0

  Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, urmăreşte în continuare stadiul lucrărilor la drumurile din municipiul Arad.

  „Am constatat că se lucrează în ritm bun, au fost reabilitate în ultimele zile mai multe străzi din centrul Aradului: Eminescu, Csiky Gergely, Sinagogei, Hunedoarei, Călăraşilor, Kuncz Aladar. Se lucrează şi în Micălaca, una dintre arterele importante care este reabilitată chiar acum este strada Lipovei. Anul acesta, administraţia locală şi-a propus să reabiliteze aproximativ 100 de străzi.

  Este un efort serios, sunt investiţii importante de aceea în perioada următoare voi fi prezent pe şantiere, să discut cu constructorii şi cu cetăţenii, beneficiarii acestor lucrări, despre ritmul investiţiilor, să încercăm să rezolvăm prin dialog eventualele probleme pe care le întâmpinăm.

  Sunt bucuros că arădenii apreciază lucrările executate şi discută interesaţi şi pragmatic despre investiţiile administraţiei locale”, a declarat Sergiu Bîlcea.

  untitled(2) Str Lipovei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.