InclusivComunicat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad

  de - | 28 July 2016, 5:03 PM | Inutile

  0

  Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a participat la o teleconferinţă cu vicepremierul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, moment în care s-a transmis că în Şedinţa de Guvern, care va avea loc săptămâna viitoare, Aradul nu va primi bani pentru efectuarea unor lucrări de refacere a insfrastructurii locale afectate de precipitațiile din acest sezon. Pagubele sunt estimate în baza evaluărilor făcute de autoritățile administrației publice locale, inspectoratele pentru situații de urgență și de către Prefectură. Mă indignează că Prefectura nu a transmis documentaţia totală şi necesară despăgubirilor în urma inundaţiilor din primăvară. Vorbim de sume importante de refacere a infrastructurii locale afectate de inundaţii. Din cauza Prefecturii, oamenii riscă să nu fie despăgubiţi. Solicit prefectului să urgenteze documentaţiile pentru obținerea banilor necesari în vederea recuperării pagubelor produse a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad. Sumele se alocă din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, către bugetele locale.

  Le solicit tuturor administraţiilor locale să nu-i abandoneze pe păgubiţi!”, a conchis Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.