luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat-replică PNL Arad la afirmațiile consilierului județean Daniel Duruș (ALDE)

  de - | 21 august 2015, 2:25 PM | Undeva

  0

  Nehotărâtul Duruș este preocupat de directori, nu de cetățeni

  PNL Arad constată cu dezamăgire că pe domnul Daniel Duruș, consilier județean din partea PC/ALDE/independent/PSD sau cine mai știe din partea cui, îl preocupă mai mult soarta directorilor din subordinea Consiliului Județean și cu ce circulă aceștia, decât viața și nevoile cetățenilor județului Arad, cetățeni pe care teoretic îi reprezintă.

  Arădenii au primit astăzi încă o mostră de ipocrizie din partea acestui consilier județean care, în loc să ceară Guvernului, împreună cu ceilalți colegi ai lui din PSD și ALDE, să finalizeze pasajele Aradului, să demareze proiectul de intubare a Canalului Mureșel sau să găsească soluții pentru seceta care s-a abătut asupra recoltelor fermierilor, este preocupat de mijloacele de transport cu care circulă anumiți directori.

  În cazul în care a uitat, îi reamintim domnului Duruș că, cetățenii care l-au votat, au făcut-o pentru a le reprezenta interesele și pentru a se zbate pentru nevoile lor, nicidecum pentru a reprezenta interesele unor grupuri sau ale unor partide.

  Departamentul de Comunicare PNL Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.