InclusivComunicat PNL și UDMR Arad

  de - | 16 June 2016, 7:50 PM | Inutile

  0

  Parteneriatul strategic al PNL Arad și UDMR continuă! Conducerile celor două partide au decis susținerea reciprocă a proiectelor administrative, în Consiliul Județean, Consiliul Local al Municipiului Arad, Primăria Arad, respectiv în consiliile locale și primăriile din județ. Urmare a acestui parteneriat, UDMR va susține candidații PNL la președinția Consiliului Județean, respectiv candidații la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. În același timp, așa cum a anunțat deja primarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, UDMR va continua să fie partenerul liberalilor în echipa de conducere a municipiului, acceptând o funcție de viceprimar.

  În ultimii 12 ani, parteneriatul dintre cele două părți a determinat proiecte valoroase pentru Arad, de la investiții în infrastructura culturală a municipiului, evenimente majore în viața comunității, la punerea în valoare a unor obiective importante pentru Arad și arădeni.

  „Aradul este un oraș multicultural, de aceea acest parteneriat cu Uniunea Democrată a Maghiarilor ne onorează și ne dă posibilitatea să recuperăm valori fundamentale pentru cultura și spiritul locului. Am construit împreună durabil pentru arădeni și mă bucur că ne vom continua proiectele. Suntem privilegiați să avem în Arad o comunitate maghiară omogenă, cu personalități de valoare, oameni de onoare care fac cinste județului nostru. Îi respect în mod deosebit! Am căutat să fiu permanent alături de arădeni, indiferent de etnie, să aibă în administrația locală un partener care îi susține” – ne declară primarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad.

  Iustin Cionca, prim-vicepreședintele PNL și candidat al partidului la funcția de președinte al Consiliului Județean, afirmă: „Faptul că UDMR ne susține în Consiliul Județean, iar noi îl susținem în Consiliul Local Municipal, este important, pentru că astfel confirmăm parteneriatul nostru pentru județul Arad. Așa cum am mai afirmat, UDMR este o organizație cu care am colaborat excelent în ultimii 12 ani și nu ne-am dezamăgit reciproc niciodată. Atunci când vorbim despre Aradul puternic ne referim înainte de toate la arădenii de onoare, pentru care cuvântul dat este literă de lege și cu care putem, iată, proiecta pe termen lung”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.