joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat PNL Arad – 10.07.2015

  de - | 10 iulie 2015, 12:51 PM | Undeva

  0

  „Îl invităm pe domnul Ponta să „inaugureze” și pasajele de pe Centură!”

            Potrivit ultimelor informații apărute în presa locală și națională, premierul Victor Ponta își manifestă intenția de a fi prezent sâmbătă, 11 iulie 2015, în județul Arad, pentru a inaugura Autostrada Arad-Nădlac.

            Astfel, PNL Arad îl invită pe domnul Victor Ponta să „inaugureze”, odată cu Autostrada, și cele două pasaje de pe Șoseaua de Centură a Municipiului Arad.

            Reamintim că lucrările la cele două pasaje au fost începute încă din anul 2011, iar din anul 2012 au fost lăsate de izbeliște de către Guvernul Ponta. Inițial, Guvernul a tăiat finanțarea celor două obiective, ca mai târziu să rupă definitiv contractele cu firmele constructoare. Contractul pentru lucrările pasajului din zona CET au fost rupte în urmă cu aproximativ două luni de zile, urmând să fie reluate procedurile de licitație, iar mai apoi probabilele contestații, atribuiri de contracte, motiv pentru care pasajele Aradului nu vor fi finalizate probabil nici în acest an.

   

            10.07.2015                     Departamentul de Comunicare PNL Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.