duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Comunicat Mircea Purcaru, preşedintele PC Arad

  de - | 8 ianuarie 2015, 12:22 PM | Undeva

  1

  Preşedintele PC Arad, Mircea Purcaru, este de părere că zvonurile privind intenţia de ieşire din alianţa cu PSD sunt lansate de către adepţii lui Mircea Geoană şi Vanghelie, care încearcă să atragă parlamentari de la toate partidele din alianţă.

  „Zvonurile privind organizarea unui congres care să decidă ieşirea din alianţă sunt total nefondate. După părerea mea, Geoană şi Vanghelie alimentează presa cu tot felul de „bombe”, încercând să destabilizeze alianţa de guvernare şi, mai ales, PSD. Geoană se laudă că nu mai puţin de 50 de parlamentari de la PSD, PC, UNPR şi PLR sunt gata să se înscrie în partidul său şi să voteze moţiunea de cenzură pe care o va introduce PNL. Nu sunt decât perdele de fum, menite să semene neîncredere în interiorul alianţei”, spune Mircea Purcaru.

  În schimb, el recunoaşte că o parte din afirmaţiile lansate prin presă sunt adevărate: „Ca să facă minciunile credibile, adepţii lui Geoană şi ai PDL- pentru mine tot PDL rămâne, chiar dacă s-a vopsit în culorile liberale- pun în context şi adevăruri. De pildă, că la congres se va decide ieşirea din alianţa cu PSD, poziţionarea PC pe centru-dreapta şi participarea la următoarele alegeri cu liste proprii. Că suntem un partid de centru-dreapta, am spus-o întotdeauna. Că ar trebui să mergem pe cont propriu la următoarele alegeri, s-a discutat deja în Biroul Politic. În acest context a fost strecurată minciuna că vrem să ieşim din alianţă. În perspectiva alegerilor următoare, dacă vom decide să mergem singuri, nu înseamnă că nu vom fi în alianţă şi după aceea”.

  Liderul conservatorilor arădeni este de părere că Geoană acţionează mână în mână cu PNL, pentru a demola Guvernul Ponta. „Nu am nici cea mai mică îndoială că Geoană a primit deja diverse promisiuni de la PDL-işti, care sunt disperaţi ştiind că moţiunea lor de cenzură nu are nicio şansă să treacă în Parlament, aşa că încearcă pe toate căile să momească trădători care să voteze. Înfiinţarea unui nou partid este momeala pentru cei care ştiu siguri că la următoarele alegeri partidele din care fac parte nu îi vor mai promova. Actualii şi foştii PP-DD-işti sunt cei mai „vânaţi”, pentru că este clar că partidul este pulverizat”, spune Mircea Purcaru, care concluzionează: „Aşa cum a eşuat cu ProDemo, pe care l-a înfiinţat după ce a fost suspendat pentru prima dată din partid, Mircea Geoană nu va reuşi nimic nici de această dată. Oricât de puţin respect faţă de propria persoană ar avea unii parlamentari, nu văd prea mulţi care să accepte să i se subordoneze lui Vanghelie”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Băi Purcarule,tu ar trebui să taci și mai bine să ne povestești cum te-a scos afară Pele Ghiță din biroul directorial al ANIF (a aterizat pe acolo după ce i-a expirat detașarea la ANIF Gorj), iar acum stai și tu pe la ANIF Arad în ce birou găsești ,de râd salariații de tine ! Totuși,mai ești director ANIF sau ba?! Ar trebui ca ziariștii de la Arad Special să purceadă la o anchetă pre tema asta……ANIF a ajuns după cum se vede un fel de șatră țigănească!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.