duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Mihai Fifor, senator PSD Arad

  de - | 18 aprilie 2016, 6:45 PM | Undeva

  3

  Senatorul Mihai Fifor se arată surprins de materialele apărute în presa locală, ce lasă loc la interpretări tendenţioase cu privire la susţinerea pe care PSD Arad o acordă în cursa pentru Primăria Arad, candidatului independent Sebastian Bulumac.

  „Constat că nu s-a înţeles nimic şi aveam ceva pretenţii de la jurnaliştii care încearcă totuşi să păstreze obiectivitatea necesară în cântărirea fenomenului politic local.PSD Arad nu s-a ascuns după societatea civilă, domnilor ! În schimb a înţeles esenţa şi lecţia administrată clasei politice de societatea românească după tragicul incident de la Colectiv.PSD este de fapt singura forţă politică care nu a mimat o reformă internă ci a generat una de substanţă chiar în interiorul structurilor sale şi a factorilor de reprezentare.Oamenii, mesajul, abordarea, parteneriatele publice şi iată, susţinerea sinceră, dincolo de calcule politicianiste meschine a candidaturii lui Sebastian Bulumac demonstrează acest fapt.

  Mai mult decăt atât, ţin să infirm faptul că in interiorul PSD Arad ar exista tensiuni de orice natură, suntem mai uniţi ca niciodată şi lucrăm mai determinaţi ca oricând.Vorbim la Arad, la nivel de municipiu, despre o echipă tânără, oameni care mulţi dintre ei nu au mai făcut politică până acum, animaţi de idealuri altruiste şi care generează organic legătura ombilicală cu societatea civilă din urbe.Astfel trebuie să funcţioneze esenţa democraţiei, printr-un dialog deschis şi onest pe marile teme de rezonanţă ale Aradului şi am convingerea că Sebastian Bulumac poate fi elementul catalizator al acestui tip de comunicare, prin separarea politicului de administrativ.Cu un singur lucru pot fi de acord din speculaţiile de presă, Sebastian este şi va rămâne un reprezentant al societăţii civile, unul care îi va reprezenta cu cinste pe arădeni”, afirmă senatorul Mihai Fifor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Acest senator de Gorj ,jumate aici jumate la Gorj se trezește si el brusc vorbind . Ar trebui să se facă o campanie împotriva acestui refugiat de Gorj si sa il trimitem la el acasă . mi se pare o grosolonie extraordinar de mare ca un om străin să vină și să comande intrun oras sttain

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.