sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Lucian Riviş Tipei, consilier municipal PNL Arad

  de - | 23 noiembrie 2016, 2:02 PM | Undeva

  1

  Lucian Riviş Tipei, consilier municipal liberal, denunţă ipocrizia reprezentanţilor PSD, intensificată în această campanie electorală.

  „Politica şi administraţia reprezintă un fel de joacă pentru PSD. Aceşti politicieni de fapt tratează într-un mod lipsit de seriozitate arădenii. Blocarea finalizării celor două pasaje rutiere a fost o lipsă de respect al PSD față de Arad, dar arădenii suferă, prin cozile interminabile. Nervii şi graba şoferilor au ca urmări numeroase incidente şi accidente rutiere, capitol unde, din păcate, Aradul este fruntaş. Tot într-o metodă lipsită de seriozitate a fost tratată şi problema de la C.E.T., cu toate că arădenii riscau să rămână fără investiții ale municipalității în rețelele de termoficare și puncte termice a unor fonduri elvețiene în valoare de aproape 10 milioane de franci.
  După cum tot un joc politic şi electoral poate fi definită şi atitudinea teatrală a consilierilor municipali şi judeţeni ai PSD, care ba se retrag în plină şedinţă, ba votează împotriva intereselor Aradului, ba propun proiecte cu pronunţat caracter politic, aşa cum a fost iniţiativa de a-l înlocui pe preşedintele Consiliului Judeţean”
  , a afirmat consilierul Lucian Riviş Tipei.

  Consilierul municipal arădean a subliniat că „pentru satisfacerea orgoliului lor politic, consilierii PSD au condiţionat dezbaterea unei probleme «fierbinţi», situaţia de la CET, de prezenţa reprezentanţilor presei la respectivele discuţii. Scopul urmărit a fost, într-un mod cât se poate de clar, un circ mediatic, pentru ca partidul pe care-l reprezintă să puncteze electoral.
  Dragi colegi, politica nu e un joc, ci implică responsabilitate faţă de cei care v-au acordat voturile, aşa puţine cum au fost. Arădenii au aşteptări de la noi, îşi doresc să se finalizeze pasajele, să se rezolve problemele de la CET, care prin grija guvernării Ponta s-au acutizat. Arădenii nu vor circ ieftin şi bălăcăreală prin presă, ci o responsabilitate politică şi administrativă”
  .

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.