luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad

  de - | 1 martie 2017, 2:35 PM | Undeva

  0

  Președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad, reacționează la afirmațiile deputatului Florin Tripa, cu privire la Consiliul Județean. Cionca consideră că umilirea Aradului de către parlamentarii neputincioși ai PSD este un act rușinos, care arată lipsa de capacitate a acestor parlamentari ce le-au promis arădenilor că vor susține la București dezvoltarea județului nostru.

  „Deputatul Tripa ne acuză că stăm cu mâna întinsă la guvern, pentru dezvoltarea Spitalului Județean. Este o declarație ridicolă și rușinoasă. Dacă Aradul este printre marii contribuabili la bugetul de stat, nu e firesc să vrem să și primim din banii pe care îi plătim la București? Alte județe primesc, dat parlamentarii PSD nu dau din coate pentru Arad. Constatăm că ei au impresia că odată ajunși în Parlament pot întoarce spatele județului Arad, instituțiilor arădene, și singura lor treabă este să ne dea lecții. Încearcă să intimideze printr-un limbaj trivial și prin violență verbală. Îi cer încă o dată și deputatului Tripa, le cer și celorlalți parlamentari PSD de Arad, să își revină, să înțeleagă că nu au devenit peste noapte profesori, iar calitatea de parlamentari îi obligă să muncească pentru arădeni, nu să le dea cu flit”, a declarat președintele prim-vicepreședintele PNL Arad.

  Iustin Cionca a subliniat că își dorește ca instituțiile arădene să se dezvolte prin colaborarea între toți politicienii, indiferent de culoarea politică, dar atitudinea celor de la PSD este sfidătoare și, mai mult, anti-arădeană!

  „Aș vrea să îi aud vorbind cu conducerea PSD așa cum vorbesc cu celelalte partide la Arad. Să fie la fel de agresivi, la fel de furioși, la fel de sfătoși cu cei care au dispus să taie investițiile județului nostru. Ați auzit vreun parlamentar PSD cerând unui ministru al lor să aducă resurse la Arad?! Nici la votarea bugetului nu au susținut amendamentele pentru Spitalul Județean, de exemplu, iar acum ne cer nouă socoteală. Aroganța aceasta nu aduce nimic bun Aradului, PSD continuă în aceeași notă de dușmănie față de județul nostru”, a concluzionat Iustin Cionca.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.