vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Iustin Cionca, președinte CJA

  de - | 17 august 2016, 9:13 AM | Undeva

  1

  Am avut astăzi onoarea deosebită să schimbăm idei despre dezvoltarea regiunii de Vest a țării cu dr. Franz Schausberger, președintele IRE (Institutul Regiunilor Europene), oaspetele nostru la Consiliul Județean. În timpul întrevederii, dl. președinte Iustin Cionca a accentuat că obiectivul principal al mandatului său este creșterea calității vieții în județul Arad și crearea unor poli zonali de dezvoltare, pentru a da o șansă suplimentară de creștere comunităților mici arădene.

  „Mă bucur că dl. Franz Schausberger a luat contact cu planurile noastre. Pentru noi deschiderea internațională și schimbul de experiență cu specialiștii europeni de prim rang sunt esențiale, căci Aradul trebuie să profite de poziția sa strategică pe Culoarul IV Pan-european și să fie recunoscut ca un rezervor de oportunități”, a declarat președintele Consiliului Județean

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ”…și să fie recunoscut ca un rezervor de oportunități”

   Oportunități? Ale cui? Ale ”GĂȘTII” PDL-liste???
   Ca doar nu vă referiți la marea majoritate a oamenilor lipsiți de OPOTUNITĂȚI in acest Județ si Municipiu DICTATORIAL condus de niste VENITURI?

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.