luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Isabela Rabotka, vicepreședinte al Curții de Arbitraj a PNL Arad

  de - | 18 aprilie 2016, 6:43 PM | Undeva

  4

  Vicepreședinte al Curții de Arbitraj a Partidului Național Liberal, Isabela Rabotka spune că se amuză văzând eforturile disperate ale senatorului PSD Mihai Fifor de a se scuza în fața oamenilor pentru incapacitatea sa și a partidului său de a produce un candidat propriu pentru Primăria Municipiului Arad.

  „Mă amuză să văd eforturile disperate ale senatorului de Dolj, Mihai Fifor, care simte nevoia să se disculpe de alegerea făcută, de a-l susține pe Sebastian Bulumac în cursa pentru Primărie. Domnule Fifor, nu vorbiți de o politică curată, de partid reformat, când dumneavoastră nu aveți capacitatea de a genera un candidat propriu la aceste alegeri. Vă ascundeți în spatele lui Sebastian Bulumac, cu care vreți să păcăliți arădenii că ar fi o soluție pentru Arad. Eu constat că domnului Bulumac îi este teamă să semneze adeziunea la PSD, dar speră că va obține voturile electoratului PSD, iar partidul, prin domnul Fifor, se disculpă în fața propriului electorat de incapacitatea de a genera un candidat propriu, timp în care senatorul doljean vorbește cu tărie despre respectul față de cetățean. Retoric mă întreb, care respect, domnule Fifor? Eu văd doar limbaj dublu, cel al domnului Bulumac, care se pretinde independent și cel al PSD, care pretinde că are candidat. Cam așa o mână spală pe cealaltă în această mezalianță, bineînțeles, în «interesul cetățeanului»”, spune Isabela Rabotka, vicepreședinte al Curții de Arbitraj a Partidului Național Liberal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Apropo de subiectul ales de amuzata Isabela.

   Cine este de fapt Candidatul PNL la Primăria Capitalei?
   Voi care sunteți extrem de deciși și hotărâți în alegerile pe care le faceți.
   Nu vă este rușine să aruncați cu pietre, Lupilor Moralisti!

   +46 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.