InclusivComunicat Ilie Cheșa, primarul comunei Secusigiu

  de - | 27 martie 2016, 8:11 PM | Inutile

  0

  Primarul liberal al comunei Secusigiu, Ilie Cheșa, răspunde printr-un comunicat de presă acuzelor pe care liderul PSD Secusigiu, Gheorghe Grad, i le aduce într-un ziar local finanțat chiar de către social-democrat. Cheșa spune că, prin aceste acuze complet nefondate, PSD se pregătește să piardă alegerile și își caută scuze din timp.

  „PSD se pregătește deja să piardă alegerile la Secusigiu. Asta știe, asta face! Și își caută deja scuze din timp! Dl. Gheorghe Grad, pierzător de cursă lungă, a scornit acum că aș fi în spatele difuzării unui articol în ziarul pesediștilor! Ar fi însă curios să comand eu un interviu cu Grad într-un ziar pe care ei îl plătesc, unor ziariști plătiți de PSD să îi facă propagandă! Dl. Grad știe foarte bine că nu am nicio legătură cu articolul în care anunță că nu candidează. Pe mine candidatura sa nu mă preocupă. În timp ce el se zbate ca peștele pe uscat și umple comuna cu bazaconii, eu și echipa PNL lucrăm pentru Secusigiu, continuăm investițiile începute. Planurile de viitor ale dlui Grad îl privesc personal. Chiar dacă el crede că Secusigiul se învârte în jurul său, că oamenii nu mai pot de grija lui, măcar atât ar fi putut și el să învețe din lecția pe care locuitorii comunei i-au dat-o până acum: că aroganța sa nu impresionează pe nimeni. Dacă acum e suficient de închipuit să creadă că cineva se gândește să inventeze articole despre el, că toți se culcă și se trezesc cu el în gând, cum ar fi dacă ar ajunge primar? Și-ar construi statuie lângă Căminul Cultural și s-ar decora?”, se întreabă Ilie Cheșa.

  Totodată, primarul comunei Secusigiu îl sfătuiește pe contracandidatul săi social-democrat să-și plătească taxele și impozitele și să nu mai inventeze subiecte de prese.

  „Sfatul meu de primar către dl. Grad este să își plătească impozitele și taxele. Cetățenii vor vota PNL oricâte articole inventate le-ar arunca pesediștii în poștă, pentru că sunt oameni gospodari și deștepți care înțeleg că Secusigiu trebuie ajutat să crească, nu tras înapoi. Doar PNL Secusigiu este puternic și locuitorii săi respectați!”, mai spune primarul comunei Secusigiu, Ilie Cheșa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.