marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Ilie Cheşa, consilier local municipal PSD Arad

  de - | 3 martie 2017, 12:19 PM | Undeva

  0

  Grupul PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal, coordonat de consilierul social-democrat Beniamin Vărcuş, a depus la primărie un proiect de hotărâre privind menținerea actualei destinații, de piață agroalimentară, a Pieței Catedralei, precum şi un tabel ce cuprinde peste 5000 de semnături aparţinând arădenilor ce doresc acelaşi lucru.

  „Sigur că în momentul în care am înaintat acest proiect am făcut-o în mod argumentat, prin intermediul unei expuneri de motive de ordin istoric, urbanistic sau socio-economic.Din nou, administraţia Falcă nesocoteşte voinţa arădenilor şi încearcă să impună o soluţie absurdă pentru Piaţa Catedralei. La fel de legat la ochi pare a fi şi viceprimarul Bibarţ care preia tipul de discurs dezarticulat al «titanului din Brad» de genul «nu desființăm Piața Catedralei… doar o mutăm».

  La fel spuneau şi cu Parcul Eminescu, în timp ce se pregăteau să-l betoneze, în oprobiul general al arădenilor.Aceşti politicieni nu fac nimic fără motiv, pentru că îmi este dificil să cred că urăsc Aradul şi pe locuitorii lui chiar în asemenea măsură.Da, clar că toată echipa are interese de ordin financiar pentru a genera această nouă mascaradă, unele care nu sunt greu de bănuit şi au făcut deja obiectul unor speculaţii de presă.

  Cert este că arădenii NU doresc schimbarea actualei destinații, de piață agroalimentară, a Pieței Catedralei iar miile de semnături atestă acest fapt.Am vorbit cu oamenii, simpli cetăţeni, care s-au pronunţat hotărât împotriva iniţiativei administraţiei locale.Şi asta nu dintr-un conservatorism absurd ci pentru că arădenii nu pot fi de acord nici cu anularea unor simboluri urbanistice reprezentative şi cu atât mai puţin cu tipul de campanie «Falchistă» de a călca în picioare tot ceea ce este funcţional şi estetic în oraşul nostru, de dragul unui neo-urbanism pe care îl înţelege doar primarul şi aplaudacii.

  Să sperăm că în final va triumfa raţiunea şi voinţa populară, în timp ce primarul va deveni preocupat de organizarea unui spectacol auto-omagial de tipul «15 ani lumină».O lumină care păleşte zi de zi şi ale cărei licăriri a adus doar deservicii Aradului şi cetăţenilor”, afirmă consilierul local municipal Ilie Cheşa.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.