miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Glad Varga, deputat PNL Arad

  de - | 18 iulie 2017, 10:39 PM | Undeva

  0

  Deputatul PNL Glad Varga acuză guvernarea PSD- ALDE, în spetă și pe Parlamentarii PSD arădeni, că au scos Aradul de pe harta Centenarului Marii Uniri, conform ordinelor conducerii centrale a partidului, de a marginaliza judeţele care nu sunt conduse de către ei.

  „Conform unei Hotărâri publicate în Monitorul Oficial, judeţul Vrancea a primit 4,2 milioane de euro , din fondul de rezervă al Guvernului, pentru „Centenarul Primului Război Mondial“. Cu aceşti bani, Consiliul Judeţean Vrancea nu doar că va desfăşura manifestări comemorative pentru a marca Centenarul Primului Război Mondial, va restaura şi reabilita monumente, ci va finanţa o serie de lucrări de interes public, cum ar fi construirea de poduri, asfaltări de drumuri şi înfiinţarea unor parcuri.

  Prin contrast, Aradul a fost scos de pe harta Centenarului Marii Uniri, inclusiv prin voturile parlamentarilor PSD de Arad, care, în loc să fie alături de noi, cei de la PNL, în încercarea de a reintroduce Aradul în acest circuit, au preferat să lase judeţul la mila Guvernului şi conducerii centrale a PSD, doar pentru că nu îl conduc ei.

  După ce au susținut că Departamentul Centenar va aloca Aradului banii necesari, iată că acum vor să reorganizeze acest departament, pentru ca Guvernul să poată da bani doar acolo unde conduc baronii roşii.

  Solicităm Ministerului Culturii să aibă în vedere că la Arad problema Monumentului Marii Uniri nu este rezolvată, răspunsurile la interpelări sunt ocolitoare, evazive, de genul ştim care este situaţia, dar nu avem ce face.

  PNL Arad va face tot ceea ce este omeneşte posibil ca Aradul să poată cinsti aşa cum se cuvine memoria corifeilor Marii Uniri, pentru că este inadmisibil ca promotorul acesteia să fie lăsat în umbră, uitat şi umilit, cu sprijinul celor pe care arădenii i-au trimis în Parlamentul României. Aceştia, însă, au dovedit că nu i-a interesat decât să ajungă acolo, pentru a sluji interesele proprii şi pe cele ale şefilor de partid”, declară deputatul PNL Glad Varga.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.