duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Gheorghe Săplăcan, consilier municipal PSD Arad

  de - | 25 august 2015, 2:37 PM | Undeva

  0

  Inundarea viaductului din Micălaca este imaginea perfectă a neputinţei administraţiei Falcă de a rezolva problemele arădenilor. În fiecare an şi la fiecare ploaie mai abundentă, viaductul este inundat iar şoferii ghinionişti îşi avariază maşinile. 

  „Domnul Falcă este primar de 11 ani şi nu a vrut sau nu a fost în stare să rezolve o problemă majoră în trafic. Sunt convins că în stilul său caracteristic va încerca să dea vina pe alţii şi să fugă de responsabilitate. Dânsul este expert în a-i critica pe alţii pentru ceea ce nu fac sau pentru ceea ce fac greşit, dar nu mai are timp pentru a-şi face treaba de primar. Considerăm că este inadmisibil ca în 11 ani să nu găsească o soluţie pentru această problemă, dar să angajeze cheltuieli aberante pentru tot felul de proiecte fără finalitate, pentru studii de fezabilitate neurmate de proiecte sau pentru mobilier urban supraevaluat. Îi solicităm primarului Falcă să găsească măcar în ultimul an de mandat resurse pentru a rezolva această problemă. Este ruşinos că politicianul Falcă se referă în fiecare zi la pasajele de pe centura Aradului, dar nu se ocupă de acest viaduct care ar trebui să fie pe agenda sa de lucru. Aşa se întâmplă cu politicieni ca Gheorghe Falcă, sunt buni să critice şi să atace, dar nu sunt în stare să rezolve problemele care le revin prin fişa postului”, a spus consilierul municipal Gheorghe Săplăcan.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.