duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Gheorghe Falcă, primarul Aradului

  de - | 16 noiembrie 2015, 1:34 PM | Undeva

  0

  Mesajul domnului Primar Gheorghe Falcă:

  „Am urmărit întreaga noapte, cu durere și consternare, desfășurarea tragicelor evenimente de la Paris. Alături de toți concetățenii mei arădeni transmit întreaga compasiune victimelor atacurilor teroriste. Ca europeni și creștini suntem cu toții solidari cu poporul francez în aceste momente dramatice iar în această seară vom transmite mesajul nostru de solidaritate prin iluminarea Palatului Administrativ în culorile drapelului Franței.

  Solidaritate și acțiune fermă a Europei în apărarea valorilor noastre umaniste și creștine sunt singurele răspunsuri posibile în fața extremiștilor care caută să aducă întunericul nu doar în Franța, ci în întreaga Europă. Am fi iresponsabili să permitem ca umanismul, toleranța și libertatea Europei să fie folosite pentru a lovi în umanitate, toleranță și libertate. Europa care a învins fascismul și comunisnul e chemată să demonstreze încă o dată că lumina e mai puternică decât întunericul, că libertatea e mai puternică decât teroarea.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.