luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Gheorghe Falcă, primarul Aradului

  de - | 4 aprilie 2018, 8:58 PM | Undeva

  0

  „Nu ne surpinde faptul că doamna prefect a aflat de anul Centenarului în luna aprilie și a chemat reprezentanții administrației locale să ne întrebe ce evenimente și acțiuni organizăm cu ocazia celor 100 de ani de la Marea Unire.

  Am întrebat-o pe doamna prefect Horgea ce finanțare primește Aradul pentru evenimentele de Centenar din partea Guvernului și în stilul caracteristic celor de la PSD ni s-a răspuns că ei nu știu ce să facă, cer doar fișe din fiecare județ al țării.

  Nu ar fi exclus ca PSD să facă un «cadou» poporului român și să solicite o prelungire a anului Centenar și în 2019 pentru a se putea încadra în calendarul evenimentelor.

  Același lucru s-a întâmplat și în privința Monumentului Marii Uniri, Prefectura și Guvernul PSD dau din umeri, aruncă responsabilitatea dintr-o parte în alta, iar arădenii riscă să rămână fără acest simbol al Centenarului”, declară Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.