InclusivComunicat Geanina Pistru, consilier municipal PNL Arad

  de - | 20 martie 2016, 3:54 PM | Inutile

  0

  Consilierul municipal Geanina Pistru precizează că atâta vreme cât procesul cu ANI nu este definitivat nimeni nu are dreptul să tragă concluzii de genul „Geanina Pistru nu va mai putea candida” la funcția de consilier sau la orice altă funcție. „Chiar dacă în primă instanță acțiunea mea împotriva ANI a fost respinsă, sunt absolut sigură că la recurs voi câștiga, așa că voi avea dreptul să candidez sau să fiu numită. Celor care s-au bucurat, deducând, în mod cu totul eronat, că nu voi mai putea candida, le transmit că nu mor caii când vor câinii. De când sunt consilier municipal, nu am ținut să mă laud cu munca pe care am depus-o în folosul arădenilor, preferând să fac decât să vorbesc.
  Alături de colegii mei din CLM, am identificat permanent probleme importante de care se lovesc arădenii din cartiere, iar investițiile de la bugetul municipiului au fost canalizate pentru rezolvarea acestora. Cu toate acestea, nu am ieșit în față, să spun: Geanina Pistru a făcut asta. Acum, însă, trebuie să-i asigur pe arădenii din cartiere, care mă cunosc și știu ce am făcut, că nu am de gând să abandonez lupta, că, indiferent ce ar dori cei care au diverse interese, voi candida, pentru a-mi continua munca. Pe lângă faptul că sunt sigură că voi avea câștig de cauză la recurs, vreau să le spun arădenilor că dreptul meu de a candida nu este afectat dacă procesul nu se definitivează înainte de alegeri, cum s-a speculat. Dimpotrivă, pot candida și voi candida. Pentru ce funcție, voi vedea după ce mă sfătuiesc cu arădenii din cartiere, care îmi vor spune cum pot cel mai bine și eficient să-i reprezint”, a declarat Geanina Pistru.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.