joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Florin Remețan, președinte PMP Arad

  de - | 17 august 2016, 10:52 AM | Undeva

  0

  În urma Congresului de fuziune între PMP și UNPR care a avut loc în data de 20.07.2016 la București, și la Arad, cele două filiale au ajuns la un consens, fiind conștienți de avantajele acestei fuziuni: structură teritorială, umană și materială mai bună, grup parlamentar format din 42 membri, reprezentanți în secțiile de votare și opoziție puternică în Parlament.

  La nivel județean, 14 președinți de organizații locale au revenit UNPR, iar numărul consilierilor locali a ajuns la 56 prin venirea a 16 consilieri din partea UNPR. În CEJ, celor de la UNPR le-au revenit funcțiile de: prim vicepreședinte, secretar general adjunct, 6 vicepreședinți și 6 secretari executivi.

  Depinde doar de organizarea teritorială și mobilizarea noastră pentru ca la viitoarele alegeri PMP să obțină un scor de două cifre.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.