sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Farago Petru, președinte UDMR Arad

  de - | 16 noiembrie 2016, 2:06 PM | Undeva

  1

  Ordinea de zi a ședinței extraordinare de astăzi, 16 noiembrie a Consiliului Județean Arad conține un singur punct, proiectul de hotărâre inițiat de grupul de consilieri PSD privind eliberarea din funcție a președintelui Consiliului Județean.

  Expunerea de motive aduce în sprijinul inițiativei de fapt doar obiecții privind comportamentul sau atitudinea d-lui Iustin Cionca (”comportament dominant”, ”lipsă de viziune”, ”manieră discreționară de acțiune”, ”fuga de responsabilitate și asumare a problemelor existente”), fără a i se aduce acuze concrete, de nerespectare a Constituției, a vreunui act legislativ sau normativ sau a Regulamentului de Organizare și Functionare a Consiliului Județean. Având în vedere cele de mai sus, Organizația Județeană Arad a UDMR nu susține nu este de acord cu inițiativa și nici nu ar vota pentru aceasta.

  Nu putem însă trece cu vederea concluzia evidentă că inițiativa în sine nu are alt scop decât ”agitarea apelor”, constituindu-se în anexa unei campanii electorale dure. În numele Organizației județene Arad a UDMR declar că nu vom susține asemenea acțiuni și nici nu vom participa la procesul de derulare a acestora, indiferent de inițiator.

  În consecință, consilierii UDMR nu vor participa la ședinșa de astăzi a Consiliului Județean Arad.

  FARAGO PETRU,
  președinte al Organizației Județene Arad al UDMR

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ai fost ales să nu participi? Măi Peter?!

   Ești părtaș la toate șmenurile lui Cionca, atunci când alegi doar pe considerente pupincuriste, (ai percutat la apăsarea pe buton a lui Levente) să nu participi. Luxezi Regulile democrației prin evidenta lașitate afișată și cu o nonșalanță obraznică! Și vă mai aveți pretenția să fiți respectați de cetățeni? Nu v-ar fi rușine?! Trântorilor!

   Votanții UDMR ar trebui să-ți administreze un ”Șut în Cur”!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.