vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat de presă Constantin Traian Igaș, senator PNL

  de - | 27 august 2015, 3:36 PM | Undeva

  1

  Senatorul Constantin Traian Igaș, în calitate de membru al Biroului Politic Național al PNL, participă, în perioada 28-30 august, la ședința BPN și a Grupurilor Parlamentare reunite ale PNL care va avea loc la Gura Humorului, județul Suceava.

  Vom discuta despre prioritățile viitoarei sesiuni parlamentare dar și despre strategia în alegerile locale, deci vor fi lansate și sondaje în teritoriu. Ca membru al BPN, voi cere ca grupurile parlamentare să fie mai prezente în dezbaterile din ședințele de plen pentru că ne așteaptă o sesiune fierbinte în Parlament”, declară senatorul liberal, Constantin Traian Igaș.

  Senatorul arădean accentuează necesitatea vigilenței colegilor parlamentari în această sesiune, cu atât mai mult cu cât semnalele instituțiilor europene sunt pe aceleași coordonate. Comisia Europeană a declarat că programul de reforme economice al guvernului Ponta a ”deraiat”.

  Trebuie să fim mai vigilenți în Parlament pentru că pe de o parte, anticipăm că Guvernul va veni cu o serie de măsuri nesustenabile, iar pe de altă parte, avem un Guvern nesustenabil care se apropie de finalul mandatului cu pași repezi. Așa cum am mai spus, în această toamnă se poate întrevedea o schimbare a formulei guvernamentale, dar cu toții trebuie să fim conștienți că miniștrii noului Guvern vor fi miniștri de sacrificiu, oameni care vor avea de pierdut pe plan personal la capitolul imagine, oameni care trebuie să dea dovadă de determinare mai mult ca niciodată”, este de părere senatorul Constantin Traian Igaș.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.