joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ultimele 10 zile pentru a te înscrie la competiția HoopsUp Streetball

  de Special Arad | 10 august 2023, 11:34 AM | Sport | Știri Arad

  0

  În căutarea unei provocări pe terenul de baschet?
  Vă invităm cu entuziasm să vă înscrieți la competiția noastră HoopsUp Streetball 3×3 2023!
  Info: +40 748 101 314
  Data limită de înscriere: 20 august 2023 – ora 23:59
  Detalii eveniment:
  Echipele vor avea în componentă minim 3 jucători și maxim 4. Formați-vă echipa perfectă și veniți să faceți istorie pe terenul nostru!
  Echipele pot fi formate din fete, băieți și mixte. Ne dorim să promovăm diversitatea și spiritul de echipă în competiția noastră.
  Pe teren pot fi deodată doar 3 jucători. Demonstrează-ți abilitățile și tacticile de echipă pentru a obține victoria!
  Taxa de înscriere va include și un tricou de participare cu emblema competiției. Astfel, veți fi rememorați cu mândrie în fiecare moment al competiției.
  Categorii:
   U10 – pot fi înscriși echipe ale căror jucători sunt născuți până în anul 2013 inclusiv. *Categoria U10 este comună pentru fete și băieți.
   U14 – pot fi înscriși echipe ale căror jucători sunt născuți până în anul 2009 inclusiv. *Categoria U14 este comună pentru fete și băieți.
   U18 Băieți/Mixt – pot fi înscriși echipe ale căror jucători sunt născuți până în anul 2005 inclusiv. Hai să vedem cine sunt cei mai talentați tineri jucători!
   OPEN Fete – nu există restricții de vârstă. Fie că ești tânără aspirantă sau jucătoare experimentată, această categorie este pentru tine!
  OPEN Băieți/Mixt – nu există restricții de vârstă. Haideți să ne minunăm de abilitățile voastre și să avem parte de meciuri pline de adrenalină!
  Restricții:
  Nu permitem participarea jucătorilor profesioniști / legitimați într-o echipă de ligă națională. Dorim să menținem competiția deschisă tuturor pasionaților de baschet amatori.
  Există un număr limitat de înscrieri la fiecare categorie. Grăbiți-vă și asigurați-vă un loc pentru echipa voastră!
  Înscrieți-vă acum și pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat la HoopsUp Streetball 3×3 2023! Vă așteptăm cu nerăbdare să fim martorii talentului vostru pe teren!
  Să înceapă provocarea!  #HoopsUp2023 #Streetball3x3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.