Companiile de telefonie mobilă care au primit cele mai multe reclamații anul trecut





Aproape jumătate dintre reclamaţiile primite în 2015 de ANCOM au vizat aspecte referitoare la serviciile de telefonie mobilă, în creştere cu 5% faţă de 2014, principala nemulţumire fiind relaţia contractuală cu furnizorii de servicii de comunicaţii electronice, scrie Mediafax.
La jumătatea anului 2015, românii utilizau 22,7 milioane de cartele SIM active (pe bază de abonament şi servicii pre-pay), potrivit Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).
ANCOM a primit şi a soluţionat anul trecut peste 2.000 de reclamaţii de la utilizatorii de comunicaţii din România, cu 19% mai mult faţă de anul 2014. Cele mai multe reclamaţii formulate de utilizatori s-au referit la serviciile de comunicaţii electronice furnizate de RCS&RDS (15%), Telekom Romania Mobile Communications (12%), Vodafone România (11%), Orange România (10%) şi Telekom Romania Communications (10%).
„Dintre toate categoriile de servicii de comunicaţii electronice (telefonie, internet şi retransmisie a programelor audiovizuale), cele mai numeroase plângeri primite de Autoritate în anul 2015 se referă la serviciile de telefonie mobilă (44% din totalul problemelor semnalate), urmate de serviciile de acces la internet fix (11%) şi serviciile de retransmisie a programelor audiovizuale (9%). Datele ANCOM centralizate pentru anul 2015 arată că cele mai multe reclamaţii formulate de utilizatori s-au referit la serviciile de comunicaţii electronice furnizate de RCS&RDS (15%), Telekom Romania Mobile Communications (12%), Vodafone România (11%), Orange România (10%) şi Telekom Romania Communications (10%)”, se arată într-un comunicat al ANCOM.
Comentariile portalului
== TZAI DRK CU MINCIUNILE VOASTRE ORDINARE == ROMULANIA ALOCA DOAR 6/100 DIN PIB PT SANATATE== AUSTRIA FRANTZA ALOCA 11,2/100 DIN PIB == PANA SI BULGARIA ALOCA 7,7/100 DIN PIB == SCARBA MI E DE VOI == AJUNGETZI (...)
Din ce se vede,distinsul domn senator este un mic fir de par in calea ascensiunii lui Georgescu,un element nesemnificativ,ce s-ar vinde pe bani putini. Asta desigur,daca (...)
Repercusiunile șefului arogant care nu este capabil de aceasta funcție, polițiștii care țin pasul cu inflația, inclusiv acela care a ieșit la pensie și continua (...)