Compania Națională de Investiții va realiza o creșă mică în Arad, pe Voinicilor

  de Raluca Medeleanu | 25 July 2022, 9:13 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Se pregătește documentația pentru consturirea unei noi creșe de capacitate mică în municipiul Arad, pe strada Voinicilor din cartierul Micălaca, în zona către locuințele ANL.

  În acest sens, consilierii locali vor aproba în ședința CLM din 27 iulie predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții, pe bază de protocol, un teren de pe str. Voinicilor ( nr. 1/24). Terenul este la ora actuală în proprietatea publică a Municipiul Arad, având suprafața de 15.921 mp (circa 1,6 hectare) și este liber de orice sarcină în CF.

  În ceea ce privește viitoarea creșă, CNI va suporta cheltuielile de construcție, iar Primăria Arad va trebui să asigure cheltuielile pentru racordurile la utilități (energie electrică, apă, canal, gaze naturale sau alt tip de combustibil utilizat etc.) și are obligația de a menține destinația de creșă și de asigura mentenanța pe o perioadă de minimum 15 ani.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.