luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Compania de Apă ne asigură: Apa potabilă din Ineu e conformă, iar peste două săptămâni se vor remedia și problemele de rețea

  de Special Arad | 15 iulie 2020, 2:07 PM | Ineu | Știri Arad

  1

  Compania de Apă Arad asigură locuitorii orașului Ineu că astăzi a fost remediată problema apei potabile, iar în două săptămâni se vor remedia și problemele apărute pe rețele, deoarece apa care iese din stație, din punct de vedere biologic, este conformă.

  „Avem probleme cu calitatea apei în mai multe zone. În urma discuțiilor cu cei de la Compania de Apă am solicitat să vină la fața locului o comisie pentru a putea rezolva problemele anunțate. S-a ajuns la câteva concluzii, în speță închiderea unor tronsoane însemnate cu inele, pornirea aerării la stația de apă, care nu a mai fost utilizată în ultimii 5 ani, dotarea punctului de lucru Ineu cu un buldoescavator pentru a se putea interveni cât mai rapid, dacă e cazul, cât și spălarea mai des a tuturor capeților de rețea. Am constatat că apa pleacă din stație fără miros, fără gust și fără impurități. Sperăm că, într-un timp cât mai scurt, fiecare cetățean să beneficieze de apă cu o calitate similară celei care pleacă din stație. Din punct de vedere biologic, toate probele, prelevate, conform legii, prin Direcția de Sănătate Publică, sunt bune”, a declarat Călin Abrudan, primarul orașului Ineu.

  „Am stabilit împreună cu domnul primar, ca, în următoarele două săptămâni, să remediem și problemele apărute pe rețele, deoarece apa care iese din stație, din punct de vedere biologic, este conformă”, a declarat Vasile Borha, director general adjunct, Compania de Apă Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ÎNTRUNIREA INCOMPETENȚILOR BURTOȘI!!! Boierii… s-au întrunit să facă ceva pentru cetățeni. O întrebare celor ce s-au afișat încruntați de concentrarea cu care REZOLVĂ PROBLEMELE INEULUI: – Bă, voi dacă ați avea un sugar în gije i-ați da să bea apa de la robinet?

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.