duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Compania de Apă: întrerupere furnizare apă potabilă la Vladimirescu, Mândruloc și Cicir, miercuri

  de Special Arad | 29 august 2022, 5:24 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Compania de Apă Arad anunță că miercuri, 31.08.2022, pe rețeaua de distribuție apă potabilă care alimentează localitățile: Vladimirescu, Cicir și Mândruloc vor avea loc lucrări de remediere a unei avarii majore în zona liniei de cale ferată. Pentru execuția lucrărilor este imperios necesară întreruperea furnizării apei potabile în cele 3 localități.

  Din cauza complexității intervențiilor, funizarea apei potabile va fi întreruptă cel puțin 24 de ore, începând de miercuri 31.08.2022, dimineața, de la ora 06:00. Deoarece perioada de întrerupere a furnizării apei potabile este extinsă, Compania de Apă Arad roagă utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerve suficiente de apă pentru consum și uz casnic pentru perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă potabilă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.