Compania de Apă atenționează: Cinci localități din județul Arad nu mai au apă potabilă!

  de Special Arad | 23 martie 2016, 4:18 PM | Ineu | Știri Arad

  1

  S.C Compania de Apă Arad S.A. a informat Primăria Orașului Ineu ca apa de la robinet să fie folosită doar în uz casnic-menajer. Copii care au vârsta până în 3 ani, să consume apă plată.

  La testele de laborator, parametrii de mangan și fier au rezultate neconforme. Controlul și buletinul de analiză a apei se efectuează săptămânal.

  Informarea se adresează localităților Ineu, Gurba, Șicula, Mocrea și Chereluș.

  „Vă rugăm să folosiți apa de la robinet doar în uz casnic-menajer, iar de băut să folosiți apa plată sau să utilizați surse de apă conforme, verificate: fântâni, arteze, izvoare, etc.  Vă vom ține la curent cu informații actualizate! Problema va fi rezolvată în cel mult două săptămâni!”, anunță primarul Ineului, Călin Ilie Abrudan, pe pagina de facebook a Primăriei Ineu.

  apa nepotabila primaria ineu

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.