miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Compania de Apă Arad, despre măsurile de protecţie a instalaţiilor împotriva îngheţului

  de Special Arad | 11 ianuarie 2022, 12:05 PM | Știri Arad

  0

  Temperaturile foarte scăzute din această perioadă cresc riscul apariţiei îngheţului pe reţelele de distribuţie a apei potabile dar şi în instalaţiile interioare. Compania de Apă Arad vă recomandă să luați măsuri de protejare a acestora, pentru a evita problemele. Instalaţiile interioare de alimentare cu apă, adică cele aflate după contor, aparţin beneficiarilor, conform legislației în vigoare, care au obligaţia de a le întreţine şi repara.

  Căminul de apometru trebuie protejat. Abonații trebuie să se asigure că acesta are capacul închis şi nu se infiltrează apa. Acolo unde există instalaţii de apă expuse temperaturilor scăzute, acestea trebuie învelite cu materiale termoizolante. În cazul în care apometrul îngheaţă, nu trebuie folosită apă fierbinte sau flacără deschisă pentru dezgheţarea aparatului.

  Eventualele probleme apărute la serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare pot fi semnalate la dispeceratul apă- canal din cadrul Companiei la numerele de telefon 0257/234883 , 0257/281373.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.