Comedia „Concediu de la căsnicie“, la Cinematograful „Arta“ din Arad

  de Special Arad | 11 mai 2022, 2:02 PM | Film | Știri Arad

  0

  Vineri, 13 mai 2022, la Cinematograful „Arta“ din Arad, este seară de comedie. Astfel, pe marele ecran va putea fi vizionată pelicula „Concediu de la căsnicie/Hall pass“, în care celebrii regizori Bobby și Peter Farrelly i-au distribuit în rolurile principale pe Owen Wilson, Christina Applegate, Jason Sudeikis și Jenna Fischer.

  Intrarea la filmul care va începe la ora 19:00 este liberă.
  .
  Proiecțiile de filme la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.


  Sinopsis
  Concediu de la căsnicie/Hall pass (SUA 2011), r. Bobby și Peter Farrelly
  Gen film: Comedie/Romantic/Dragoste
  Durata: 105 minute
  Rating: N-15 (Nerecomandat minorilor cu vârste mai mici de 15 ani)

  Cine nu și-a dorit niciodată un Concediu de la căsnicie? Rick (Owen Wilson) și Fred (Jason Sudeikis), doi prieteni foarte buni căsătoriți de mulți ani, sunt pe punctul de a afla ce pot face cu o săptămână de libertate absolută.
  Încercând să readucă pasiunea în căsniciile lor, consoartele celor doi (Jenna Fischer, Christina Applegate) le oferă soților o săptămână în care sunt liberi să facă orice își doresc, fără întrebări și mai ales, fără consecințe.
  Pare într-adevăr un vis devenit realitate pentru Rick și Fred, însă comicul situației nu întârzie să apară. Proaspeții „crai“ realizează repede că libertatea câștigată peste noapte nu îi ajută absolut deloc și că după atâția ani de trai liniștit, sunt complet depășiți de provocările burlăciei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.