joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Coman Marian și Szucs Noemi ne onorează cu 4 medalii la Campionatele Naționale Universitare!

  de Mihai Todoca | 1 februarie 2018, 9:56 AM | Sport

  0

  În weekend-ul acesta la Bacău au avut loc Campionatele Naționale Universitare de Atletism. Competiția a reunit sportivi înscriși la Universitățile din toată țara.
  La aceste campionate, atleții studenți la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, coordonați de antrenorii Margareta Barbu și Gabriel Boga, antrenori la CSU Arad, au reușit să se întoarcă cu 4 medalii !
  Coman Nicolae Marian, legitimat la CSU Arad , a reușit să cucerească în prima zi titlul Național Universitar la proba de 1500 m, iar a doua zi a reușit să obțină medalia de argint în proba de 800 m , fiind devansat la doar câteva sutimi de Cosmin Trofin de la Universitatea Ovidius, Constanța.
  „În proba de 1500 m s-a disputat o cursă tactică, deoarece în orice cursă unde există miză, totul este mai gândit, mai temperat. Mă bucur că am reușit să îmi fac cursa, să am prezență de spirit și să îmi ating obiectivul dorit. A doua zi la proba de 800 m, am fost la doar câteva sutimi distanță de primul loc, iar acest lucru mă motivează și îmi dă încredere că se poate și mai bine”, a spus Marian Coman.
  Celelalte două medalii au fost cucerite de atleta Szucs Noemi, la fel legitimată la CSU Arad, ambele medalii find de bronz, în probele de 400 m și 800 m.
  „Sunt foarte fericită că am reușit să aduc aceste două medalii pentru Universitatea A. Vlaicu, unde sunt și studentă la Facultatea de Educație Fizică și Sport. Revin după un an cu foarte multe greutăți și accidentări, însă acum mă simt din ce în ce mai bine și îmi doresc să ajung cât mai sus. Trebuie doar să am răbdare” a spus Noemi.

  Weekend-ul ce urmează este rezervat întrecerii finale ale Campionatelor Naționale de atletism – indoor, unde atleții legitimați la CSU Arad vor fi prezenți. Le urăm baftă multă și succes!

  unnamed 1 unnamed 2 unnamed 3 unnamed 4 unnamed

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.