duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Colonelul Lucian Mihoc, șeful ISU Timiș, internat în spital cu COVID-19. Acesta nu este vaccinat

  de - | 7 octombrie 2021, 8:20 PM | Regional

  0

  (foto: pressalert)

  Colonelul Lucian Mihoc, în vârstă de 43 de ani, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, a fost internat în cursul zilei de miercuri la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. Momentan, potrivit surselor Digi24, starea sa de sănătate este bună, dar rămâne sub atenta supraveghere a medicilor, pentru că are o afectare pulmonară destul de serioasă. Șeful ISU Timiș nu era vaccinat.

  De-a lungul timpului, la ISU Banat au fost mai multe focare de COVID-19. Au fost astfel de situații în februarie, dar și în noiembrie anul trecut.

  Valul 4 se manifestă pregnant în județul Timiș, inclusiv la nivel înalt. Și subprefectul județului Timiș, Ovidiu Drăgănescu, a fost confirmat cu COVID-19. El este însă vaccinat și a făcut o formă ușoară.

  La începutul acestui an, Elena Popa, subprefect de Timiș, a murit din cauza virusului SARS-CoV-2, notează digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.