sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Colinde, urări și merinde bune la „Șezătoarea de Crăciun” de la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară

  de Special Arad | 21 decembrie 2016, 8:14 AM | Educaţie

  0

  Elevii și cadrele didactice ale Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentară Arad au umplut marți sala festivă a liceului pentru a promova valorile tradiționale românești care întâmpină sărbătoarea Crăciunului.

  Elevii, îmbrăcați în porturi populare, coordonați de doamnele profesor Țolea Florina și Șandru Daniela, au invitat publicul la șezătoare, au urat și-au colindat, demostrând că sunt talentați, creativi și că pot fi perfecționiști. Elevii au reușit să transmită spiritul Crăciunului, ceea ce s-a putut observa și din aplauzele și aprecierile colegilor lor spectatori, a doamnelor și domnilor profesori, precum și a personalului didactic auxiliar.

  Alți colegi de-ai lor, îndrumați de către doamnele profesor Stanciu Mihaela, Simedru Viorela, Szackacs Adriana și Giurgiu Mihaela, le-au pregătit, în atelierul de industrie alimentară al școlii, cornulețe și baigli cu nucă, extrem de delicioase. Invitați- surpriză, membrii Corului Cantarad, proaspăt premiați la festivalul „Cu noi este Dumnezeu” de la Orăștie, ne-au încântat, la rândul lor, cu frumoase colinde românești.

  sezatoare-3 sezatoare-2 sezatoare-1sezatoare-5

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.